BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Васил Иванов: Ще разкрия такива далавери, че няма да ви се вярва

img

Още в първото издание на предаването „Неделята на NOVA” ще покажем мои журналистически разследвания за далавери в местната власт, здравеопазването и други области от обществения спектър“.

Това заяви завърналият се преди няколко месеца в Нова телевизия Васил Иванов, научи ТРГ.

„Става въпрос за огромни злоупотреби, които шокират дори мен, въпреки дългогодишния ми опит като разследващ журналист“, поясни той дни преди старта на новото предаване.

Васил Иванов и Мая Костадинова ще правят и журналистически прочит на събитията през отминаващата седмица. В екипа са още Тина Иванова и Мариян Станков – Мон Дьо. „Щастлива съм, че към „Неделята на NOVA“ се присъединиха утвърдени имена в телевизионната и разследваща журналистика, които повярваха в идеята да създадем нов публицистичен проект.

В екипа сме убедени, че само в сблъсъка на мнения и позиции се ражда истината. В това ще насочим усилията си – да покажем различни гледни точки, сериозно да разглеждаме актуалните теми и да стигнем до скритите за обществото факти с разследванията, върху които работим“ – заяви Миляна Велева, директор „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

Рубриката тръгва тази неделя в 16,55 часа по Нова. Пряк конкурент на предаването е вече утвърдилото се „120 минути“ по Би Ти Ви, водено от Светослав Иванов.

Лупа

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!