BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бойко обвини Каракачанов в подлост

img

„Ние сме една от държавите, която се възползва от младите. Много инвестиции сме направили. Щом народът има вицепремиера Каракачанов, аз имам министрите Горанов и Караниколов“. Това заяви премиерът Бойко Борисов на бизнес закуска с представители на Американската търговска камара, научи ТРГ.

„Закупихме за нашите пилоти най-доброто в света. Не се изкушихме да дадем по-малко пари. Можеше и да ги дадем за пенсии и заплати, но нашите пилоти заслужават най-доброто. Беше подло, защото ни обвиниха в лобизъм за сделка между българското и американското правителство. Никога по никакъв начин не е ставал разговор за нещо, което да прилича дори на лобизъм. Във всичките ни разговори са участвали и посолството, и американските власти. Беше подло, беше грубо Каракачанов да говори за нашите сделки“, каза той.

„Нима е лесно да направиш колектор за газов хъб? Той се строи. След 10-тина дни ще ги покажем и са впечатляващи“, добави още Борисов.

Лупа

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!