BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Близо 1,3 млн. лева отпусна правителството за ремонт на бул. „Цар Освободител“ в Търговище

Започва ремонтът на бул. „Цар Освободител“, заложен в капиталовата програма на Община Търговище за 2020 г, съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Дейностите предвиждат асфалтиране по цялата му дължина от 2 км. Средствата за целта, в размер на близо 1,3 млн. лв., са отпуснати от държавата по искане на кмета д-р Дарин Димитров.

В момента екипи на фирмата, с която Общината има сключен договор за поддръжка на пътната мрежа, извършват фрезоване на настилката. Работи се по платното в посока от околовръстния път към светофарната уредба на кръстовището с ул. „Трети март“.

Движението по булеварда няма да бъде спирано. В определени участъци се поставят ограничителни конуси. Призоваваме водачите на автомобили да шофират със съобразена с условията скорост.

Освен ремонта на „Цар Освободител“, капиталовата програма на Общината предвижда асфалтиране и на други 11 улици в град Търговище и на 6 в населените места в общината.

Източник: GoTargo

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!