BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Акцията в Бургас: Проститутките от бар „Taboo“ водели клиентите си в апартаменти на бургаски прокурор

Някои основни въпроси все още са без отговор – защо точно сега предприемат действия срещу бардака, след като той си работи необезпокоявано от 10 години, научи trg.

Спецполицаи разбиха явен от 10 години бардак в центъра на Бургас, задържаха сводник и проститутки. Тази новина гръмна във вчерашния ден, но някои основни въпроси все още са без отговор – защо точно сега предприемат действия срещу бар „Taboo“, след като той си работи необезпокоявано от години, а бургазлии са наясно, че там се предлагат секс услуги.

По информация от източник на Флагман.бг, сградата, в която жриците водели клиентите си, е наследствен имот на бургаски прокурор. Част от помещенията в нея са офиси на счетоводни или юридически кантори, тук се намира и обучителен център за деца. Няколко от апартаментите обаче се отдавали за нощувки и именно те били основен терен за жриците.

Репортер бе на мястото, а работещите в една от сградите в близост разкриха меко казано шокиращи подробности около случващото се в района в малките часове в петък и събота.

„Всеки понеделник сутрин настъпваме употребявани кондоми в междустълбищните пространства. В офис сградата има стаи за нощувки, които се ползват от жриците и техните клиенти, намирали сме какво ли не и по стълбите, и площадките до тях“, коментира служителка в един от офисите.

Бар „Taboo“ е на това място от 2010 г., като до момента срещу него е известна само една акция за дрога и склоняване към проституция, и то от 2011 г. Тогава е арестуван сутеньорът Георги Георгиев, заедно с още трима.

При изненадващия удар на спецченгетата в ранните часове вчера бе закопчан ъндърграунд звездата Теодор Константинов, който в миналото в гравитирал около несебърския бос Димитър Желязков-Очите.

Качулките нахлули в бара през нощта в петък срещу събота На място са спипани четири момичета на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които обяснили, че започнали работа в нощното заведение като танцьорки. Момичетата са дали показания, че 38-годишният собственик на бар „Табу“ ги карал да извършват развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час – 150 лв., като малка част от парите оставали за жриците.

Флагман

loading…

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!